Yatırım Yaptığı Coin Yüzde 1500 Değer Kazandı

Burak Özcan İçerik Editörü
Yatırım Yaptığı Coin Yüzde 1500 Değer Kazandı

Silikon Vadisinin ünlü yatırımcılarından Tim Draper, Şubat ayında Aragon (ANT) adlı altcoine yatırım yaptı. Draper’in yatırımının ardından ANT, sadece birkaç ayda yüzde 1500 değer kazandı. Tim Draper’in 32 bin BTC‘si olduğu söyleniyor.

13 Ağustos 2020’de Aragon (ANT) popüler kripto para borsalarında listelenmeye başladı. Binance’in listelemesi ile birlikte ANT büyük bir değer kazandı. Dakikalar içinde 4 dolara fırlayan Aragon, 43 dolara kadar çıkmayı başardı. Ardından normal seyrine dönen ANT, yazının yayımlanma tarihinde 6.61$ seviyelerinde dolanıyor.

Şubat Ayında 1.000.000 ANT Almıştı

Tim Draper, 2020’nin Şubat ayında 1 milyon ANT almış ve Aragon projesinin yönetim kurulunda danışman olarak görev almıştı. Draper’ın satın aldığı miktar toplam ANT arzının yüzde 2.5’una denk gelmekte.

Draper, ANT aldığında token fiyatı yaklaşık olarak 0.60 ila 0.70 dolar arasında fiyatlanıyordu. Bugün itibari ile 11 dolar seviyelerini aşan ANT, yüzde 1500’den fazla bir kar sağladığı görünebilir.

Risk sermayedarı olarak bilinen Tim Draper, SpaceX ve Tesla gibi önemli şirketlere erken dönemlerde yatırım yaptı. Bitcoin‘in büyük destekçilerinden olan Draper, 32 bin adet BTC’ye sahip olduğu tahmin edilmekte.

Kripto para gündemi ile ilgili haberleri yakından takip etmek istiyorsanız sosyal medya hesaplarımızı takip edebilir veya haberler sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında sayılmamaktadır. Bu sebeple, yalnızca burada yer alan bilgi ve yorumlara dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.