Balinalar Harekete Geçti! 319 Milyon Dolar Değerinde İşlem Yapıldı

Burak Özcan İçerik Editörü
Balinalar Harekete Geçti! 319 Milyon Dolar Değerinde İşlem Yapıldı

Kripto para dünyasında balinalar olarak adlandırılan büyük kripto para cüzdanlarından bazılarının harekete geçmesi ile Bitcoin, Ethereum ve XRP‘de milyon dolar değerindeki işlemler gerçekleşmeye başladı. Özellikle Bitcoin işlemlerinde yüksek miktarlar dikkat çekti.

Balinalardan 70 Milyon Dolardan Fazla İşlem

Twitter’da popüler veri takip platformlarından olan Whale Alert’in açıkladığı verilere göre, yaklaşık 36 milyon dolar değerindeki 7000 BTC’lik iki adet büyük işlem gerçekleşti. Binance cüzdanından bilinmeyen iki cüzdan arasında gerçekleşen bu işlemlere üçüncü büyük bir işlem daha eklendi. Bu işlemde ise 3405 BTC transfer edildi.

ETH ve XRP Balinaları da Harekette!

Bitcoin balinalarının gerçekleştirdiği milyon dolarlık işlemlere Ethereum ve XRP balinaları da katıldı. Dün bilinmeyen bir cüzdandan Binance’e 32371 adet ETH gönderildi.

Bir diğer yandan BTC ve ETH’de olduğu gibi Ripple ağında da XRP işlemleri damga vurdu. Ripple ağında gerçekleşen iki işlem oldukça ilgi çekiciydi. İlk işlem 11,4 milyon dolar değerinde 50 milyon XRP’nin bilinmeyen cüzdandan Ripple cüzdanına taşınarak gerçekleşti. Diğer bir işlem ise bilinmeyen bir cüzdandan Ripple’a 6,7 milyon değerinde 30 milyona yakın XRP’nin gönderilmesi ile oldu.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında sayılmamaktadır. Bu sebeple, yalnızca burada yer alan bilgi ve yorumlara dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.