Uniswap ile Twitter Üzerinden Alım Satım Yapılabilecek

Burak Özcan İçerik Editörü
Uniswap ile Twitter Üzerinden Alım Satım Yapılabilecek

Mask Network’ün geliştirdiği yepyeni bir widget, sosyal medya platformu Twitter üzerinden kullanıcıların Uniswap (UNI) ile kripto para alım-satım yapmalarına imkan tanıyor.

Mask Network’ün hazırladığı widget sayesinde Twitter kullanıcıları, platformdan çıkmaya gerek duymadan piyasa verilerine erişebilecek ve Ethereum tabanlı kripto varlıkların alım satımını gerçekleştirebilecek.

Widget, CoinMarketCap ve Uniswap tabanlı olarak dikkat çekiyor. Kullanıcılar mouse imleci ile gönderilerin içindeki kripto varlık kodları üzerinde gezindiği takdirde piyasa verilerine ve Uniswap üzerinden alım satım arayüzü içeren bir sayfayı sağlamakta.

24 Eylül 2020 tarihinde Twitter gönderisinde widget’ı duyuran Mask Network, bu hizmeti Facebook ve diğer sosyal medya platformlarına merkeziyetsiz bir şekilde (DeFi) götürmeyi planlıyor.

2019 yılının Temmuz ayında piyasaya sürülen Mask, 2020 yılına kadar büyük gelişim gösterdi. İlk zamanlarında widget, Facebook ve Twitter kullanıcılarına platformdaki gönderileri şifreleme imkanı sunuyordu. Mask’in yeni sürümünün 45 gün içerisinde çıkması ile birlikte portföy analizi ve ilk Twitter arzı gibi özelliklerin aktif hale gelmesi bekleniyor.

Gündemi yakından takip etmek istiyorsanız bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilir veya Cointral’in haberler sayfasından güncel haberlere ulaşabilirsiniz. Blog sayfamızdaki ilgi çekici içeriklere göz atarak kripto paralarla ilgili her şeye erişebilirsiniz.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında sayılmamaktadır. Bu sebeple, yalnızca burada yer alan bilgi ve yorumlara dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.