Bitcoin Netflix’i Geride Bıraktı! Sıradaki Hedef Paypal

Burak Özcan İçerik Editörü
Bitcoin Netflix’i Geride Bıraktı! Sıradaki Hedef Paypal

Bitcoin (BTC), dün yaşadığı büyük fiyat artışı ile birlikte piyasa değeri açısından Netflix’i geride bırakmayı başardı! Bitcoin’in birkaç sıra üzerinde ise dün açıklanan haberle Bitcoin’i ateşleyen Paypal var.

Bitcoin’in piyasa değeri son yıllarda büyük yükseliş yaşadı. Bununla doğrultulu olarak en büyük 25 şirket ve varlık arasında yazının yayımlanma tarihinde 23.sırada yer buldu.

Bitcoin (BTC), yazının yayımlanma tarihinde 240 milyar dolara yakın bir piyasa değerine sahip. Geride bıraktığı rakipleri arasında Netflix ve Disney gibi dişli şirketler bulunuyor. Sıralamanın ilk sırasında ise 2 trilyon dolarlık piyasa değeri ile Apple yer alıyor. Apple’ı Microsoft ve Amazon takip ediyor.

Bitcoin, ödeme sistemi PayPal’ın 2021 yılında kripto para alım-satımı ve saklama işlemlerini duyurması 13.000 dolar seviyesini geride bıraktı ve 13,217,68$ seviyesine kadar yükseldi. Yazının yayımlanma saatinde ise 12,860 dolar civarlarında işlem görüyor.

Daha fazla bilgi sahibi olmak için sosyal medya hesabımızı takip etmeyi unutmayın.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında sayılmamaktadır. Bu sebeple, yalnızca burada yer alan bilgi ve yorumlara dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.