Arya Stark Bitcoin Satın Almayı Düşünüyor

Burak Özcan İçerik Editörü
Arya Stark Bitcoin Satın Almayı Düşünüyor

Canlandırdığı Arya Stark rolü ile bilinen ünlü oyuncu Maisie Williams, Twitter’dan paylaştığı anket ile Bitcoin satın alabileceğinin sinyallerini verdi.

Birçok ülkede izlenme rekorları kıran, izleyenleri ekran başına kitleyen Game Of Thrones dizisinin Arya Stark’ı olarak bilinen İngiliz oyuncu Maisie Williams, Bitcoin satın alanların kervanına katılabilir.

Maisie Williams dün paylaştığı Tweet’inde takipçilerine ” Bitcoin için uzun pozisyon almalı mıyım ” sorusunu sordu. Yazının yayımlanma tarihinde 685.540 kişinin oy verdiği ankette %51 oranında Evet seçeneği tercih edilmiş durumda.

Ünlü oyuncunun Bitcoin (BTC) hakkında soru sorması kripto para camiasında heyecan yarattı.

Williams’ın paylaştığı Tweet’in altında tavsiyeler ve espriler yapılırken What Bitcoin Did ismindeki internet yayınının sunucusu olan Peter McCormack, Maisie Williams’a tavsiye olarak altcoinlerden uzak durmasını söyledi.

Gönderinin altında Game of Thrones dizisi ile ilgili atıflarla eğlenceli tavsiyeler verenler de mevcut. SpaceX’in kurucusu ve CEO’su Elon Musk’da tweet altında yorum yapanlardan biri oldu.

Bitcoin’in birçok tanıdık simalar tarafından dile getirilmesi ve paylaşılması birçok kişiyi kripto paralara bakış açısını değiştirmiş durumda. 2020 yılında %100’den fazla artış yaşayan Bitcoin, 16,700$ seviyelerinde işlem görüyor.

Siz de Bitcoin almak istiyorsanız Cointral.com’a saniyeler içinde üye olarak işlemlerinizi en düşük işlem ücretleri ile yapabilirsiniz. TL yatırma seçeneği ile kolayca kripto para işlemleri yapmak için hemen üye ol. Cointral uygulamasını indirerek her anınızda varlıklarınızı kontrol edebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=P1LoqOZ7IhE

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında sayılmamaktadır. Bu sebeple, yalnızca burada yer alan bilgi ve yorumlara dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.