Elon Musk Twitter’a Geri Döndü Dogecoin Yükselişe Geçti!

Burak Özcan İçerik Editörü
Elon Musk Twitter’a Geri Döndü Dogecoin Yükselişe Geçti!

Son olarak bir Tweet’inde Twitter’a ara verdiğini söyleyen SpaceX CEO’su Elon Musk, bugün attığı Tweet’lerle geri dönüş yaptı. Elon Musk’ın attığı Tweet’lerin ardından Dogecoin %70 değer kazandı.

Elon Musk sabah saatlerinde bu Tweet’i paylaştı. Ardından bu Tweet’e yanıt olarak “Doge” yanıtını verdi. Dogecoin, dün akşam 0,0310200$ seviyelerinde işlem görürken 4 Şubat gecesinden başlayan yükseliş sabah saatlerinde 0,0590800$ seviyelerine kadar tırmanmayı başardı.

Elon Musk’ın Etkisi Büyük

Elon Musk, attığı Tweet’in ardından Dogecoin ile alakalı birçok Tweet attı. Elon Musk, geçmiş dönemlerde de Doge hakkında paylaşımlarda bulunmuştu. Bu paylaşımlar Elon Musk’ın favori kripto parasının DOGE olduğu şeklinde anlamlandırıldı. Geçtiğimiz 1 Nisan’da Elon Musk, şaka olarak Dogecoin CEO’su ilan edilmişti.

Musk geçtiğimiz günlerde, Twitter biyografisine Bitcoin eklemişti. Bugün ise Musk, biyografisinden Bitcoin yazısını kaldırdı. Şu an dogecoin 0,050000 dolar seviyelerinde işlem görüyor. Dogecoin anlık fiyat grafiğine ulaşmak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

Dogecoin Anlık Fiyat Grafiği

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında sayılmamaktadır. Bu sebeple, yalnızca burada yer alan bilgi ve yorumlara dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.