Elon Musk Dogecoin Desteği İçin Şart Koştu

Burak Özcan İçerik Editörü
Elon Musk Dogecoin Desteği İçin Şart Koştu

Son günlerin popüler kripto parası Dogecoin‘e (DOGE) destek vermesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Tesla CEO’su Elon Musk, elinde yüklü miktarda Dogecoin bulunduran kullanıcıların satış yapmalarını şart koştu. ihtimali üzerine açıklamada bulunan Elon Musk, elinde yüklü miktarda DOGE bulunduranların satış yapmalarını istedi.

Bugün Twitter üzerinden paylaştığı gönderide Elon Musk, “elinde yüklü miktarda Dogecoin bulunduran yatırımcıların satış yapmaları durumunda kripto para birimine tam destek verebileceğini” söyledi.

Dogecoin (DOGE) fiyatı son dönemlerde büyük bir düşüş trendinin içerisinde. Fiyatlarda yaşanan ani yükseliş ve düşüşlerde Elon Musk’ın büyük etkisi olduğu düşünülüyor. Tesla ve SpaceX şirketlerinin kurucusu olan Musk, bir internet mizahı olarak ortaya çıkmış olan kripto para birimi DOGE için Twitter sayfasından birçok gönderi paylaşmış durumda.

Balinaların DOGE satışı yapmasını savundu

Dogecoin’i halkın kripto parası olarak değerlendiren Elon Musk, bu görüşün gerçeğe dönmesi için elinde yüklü DOGE bulunduranların satış yapması gerektiğini savundu.

Elon Musk, balinaların satış yapması halinde “DOGE para birimine destek vereceğini” belirtti. Elon Musk, Dogecoin’deki en büyük sorunlardan birisinin balinalar sebebiyle kripto paranın belli başlı cüzdanlarda birikmesi olduğunun altını çizdi. Yüklü miktarda DOGE bulunduranların satış yapması ve “Dogecoin para biriminin geniş çevrelere yayılması” durumunda destek verebileceğini belirtti.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında sayılmamaktadır. Bu sebeple, yalnızca burada yer alan bilgi ve yorumlara dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.