Ethereum 2000 Dolara Gidiyor

Burak Özcan İçerik Editörü
Ethereum 2000 Dolara Gidiyor

Ethereum (ETH), bugün yeniden yükselişe geçti ve rekorunu tazeledi. Son rekorundan sonra Ethereum, 2.000$ sınırına yaklaştı.

Ethereum’da 2.000$ seviyesi bekleniyor

Verilere baktığımızda ETH/USD paritesinde, 18 Şubat 2021 tarihinde rekor yaşandı ve 1.929$ seviyeleri görüldü. Bu yükselişle ETH’nin 2 bin dolar hedefi daha da güçlendi.

Şubat ayının yarısını aynı fiyat aralıklarında tamamlayan Ethereum, haftaya yükseliş sinyalleriyle başlamıştı. Yazının yayımlanma saatlerinde 1.910$ seviyelerinde işlem gören Ethereum, 1.930$ seviyelerine kadar tırmanmayı başardı.

Ünlü analist Michaël van de Poppe, Ethereum’da 2 bin doların aşılması durumunda 2.200 dolar seviyelerine hızlı bir şekilde yükselişin yaşanmasının olası olduğunu tahmin ediyor.

Bu seviyenin altına uzun bir süre geçirilmesinden dolayı, ani bir düzeltmenin önlenmesi adına 2 bin dolar seviyesinin desteğe çevrilmesi gerekmektedir.

Analist, “Yine son derece aldatıcı bir fırlama yaşandı. 1.820 dolar izlenmeli” diye Ethereum’daki son durumu özetledi.

Van de Poppe’a göre bu seviyede tutunmanın başarısız olması durumunda ya da Bitcoin’de yaşanacak büyük bir düzeltme halinde 1.400 dolara kadar gerilemenin mümkün olabileceğini söyledi.

Ethereum, 2021 yılında yüzde 164’lük bir artış yaşayarak yılbaşından bu yana yüzde 85 değer kazanmış olan Bitcoin‘i geride bırakmayı başardı.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında sayılmamaktadır. Bu sebeple, yalnızca burada yer alan bilgi ve yorumlara dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.