Bu 14 Altcoin’e Binance Dopingi Gelebilir!

Sertaç Deniz İçerik Editörü
Bu 14 Altcoin’e Binance Dopingi Gelebilir!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in yeni platformu Binance.us borsası, yeni altcoinleri listeleyerek portföyünü genişletiyor. Borsa önümüzdeki dönemde listeleyebileceği kripto paraları açıkladı. İşte listelenmesi sonucu fiyatında değişiklik olabilecek altcoin’ler…

Bu 14 Kripto Para Listelenebilir

Geçen hafta eklenilen Dogecoin (DOGE), Iota (IOTA) ve Binance USD (BUSD)’nin ardından yeni eklenecek altcoin’ler merak konusu oldu. Binance konu hakkında yaptığı açıklamada 14 altcoin’i işaret etti. Bunların arasında, Cosmos (ATOM), EOS (EOS), Holo (HOT), Loom Network (LOOM), Decentraland (MANA), Nano (NANO), NEO (NEO), VeChain (VET), Waves (WAVES), Augur (REP), Paxos Standard (PAX), TrueUSD (TUSD), USD Coin (USDC) ve Zilliqa (ZIL) gibi altcoin’ler olabilir.

Uzman görüşü: Yeni listeleme duyurularının altcoin fiyatları üzerinde ciddi etkisi var

Uzmanlara göre yeni listelenen kripto paraların fiyatlarında ciddi değişikler olabileceği bir gerçek. Bu nedenle bazı uzmanlar bu 14 altcoin Binance.us’un listelemesi sonrası güçlü bir fiyat artışı gerçekleştirebilir. Kesin olarak yükselip yükselmeyeceği konusu ise şüpheli. Daha önce Binance tarafından listelenip yükselişe geçemeyen kripto paralarda mevcut. Herhangi bir kripto paraya yatırım yapmadan önce detaylı piyasa araştırması yapmayı unutmayın!

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında sayılmamaktadır. Bu sebeple, yalnızca burada yer alan bilgi ve yorumlara dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.