Valencia Taraftar Token İçin Chiliz ile Anlaşmaya Vardı

Burak Özcan İçerik Editörü
Valencia Taraftar Token İçin Chiliz ile Anlaşmaya Vardı

İspanya futbol liginin en üst düzey ligi olan La Liga Santander’in köklü kulüplerinden Valencia FC. Chiliz ile ortaklığa imza attı. Anlaşmanın içeriğinde Valencia FC için VCF isminde bir taraftar token çıkarılacağı yer alıyor. VCF Token, 2021-2022 sezonu başlangıcında bütün maçlarda kulübün formalarının ön kısmında yer alacak. Valencia FC bu gelişmeyle ilk kez kendi taraftar tokenını formasında tanıtan ilk takım olacak.

Socios platformu, taraftar tokenlara sahip olan kişilerin desteklediği kulüplerdeki oylamalara katkı sağlama. özel promosyonlar, sohbet, oyun ve yarışma gibi özellikleri sağlıyor.

Bu yolculuğa çıkmaktan mutluyuz

Anlaşma ile ilgili açıklamalarda bulunan Valencia Başkanı Anil Murthy, şöyle konuştu:

Taraftarların her zaman futbolun kalbinde olacağına ve bu geleneği canlı tutmak için yenilik ve teknolojinin kullanılması gerektiğine inanıyorum. Bu nedenle 21/22 sezonu için Chiliz’i Resmi Fan Token Partneri olarak görmekten mutluluk duyuyoruz. Lakin Onlarla birlikte, taraftar etkileşiminde teknoloji ve inovasyon yoluyla devrim yaratacak olan Socios.com platformu aracılığıyla yeni nesil taraftar etkileşimine geçiyoruz. Kulübümüzün önceliği inovasyonu sürdürmek. Yeni trendleri takip ederek değişen dünyada taraftarlarımızla etkileşim içinde olmayı sürdürebilmektir. Bu doğrultuda Chiliz ile yeni bir yolculuğa çıkmaktan dolayı mutluyuz. Bu hem taraftarlarımız, hem de her iki kuruluş için harika bir ilişkinin sadece başlangıcı.

“Büyük bir gelişme”

Socios.com ve Chiliz’in CEO’su Alexandre Dreyfus, anlaşmayı olumlu yorumladı ve şu sözleri söyledi:

Valencia, formasının ön tarafından gururla sergilenen VCF taraftar token’ı ile sahaya çıktığında. hızlı gelişim sürecinde yaşamış olacağımız en görünür dönüm noktası gerçekleşecek. Bu taraftar token’ları ve Socios.com platformunun küresel spor endüstrisinde sahip olduğu büyüyen etkinin doğrulandığını gösterecek.

Dünyada bir ilki gerçekleştirecek olan bu iş ortaklığı. büyük bir İspanyol kulübüyle dördüncü ve genel olarak 38. ortaklığımız oluyor. Bu taraftar token’larına ve Socios.com platformuna inanılmaz bir görünürlük kazandıracak. Pasif taraftarları aktif taraftarlara dönüştürecek ve spor için daha parlak bir gelecek yaratma misyonumuzu hızlandıracak. Bu gelişme ile küresel taraftar katılımı potansiyelini ortaya çıkarış sürecimiz hızlanacak ve hem kulüpler hem taraftarların ödüllendirileceğini bir sistemin tadını çıkaracağız.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında sayılmamaktadır. Bu sebeple, yalnızca burada yer alan bilgi ve yorumlara dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.