Bitcoin Hedefi

Burak Özcan İçerik Editörü
Bitcoin Hedefi

Bitcoin Hedefi Bitcoin İçin Ağustos Ayında 45.000$ Hedefi

Bitcoin (BTC), 26 Temmuz’da 40.000$ direncinin üzerine çıkmasıyla beraber bugün de yüksek seviyelerde işlem görmeye devam ediyor.

Kripto piyasasında gözler Bitcoin’e çevrildi

Verilere bakıldığında BTC/USD paritesi, pazartesi günü görülen 40.000 seviyesinden yüzde 8 seviyesinde aşağıda 37 – 38 bin dolar seviyelerinde işlem görüyor.

1.5 ay sonunda ilk kez 40.000$ seviyesinin üstüne çıkmayı başaran Bitcoin, analist Michael van de Poppe’a göre konsolide olmaya başlıyor ve yüksek seviye destek noktalarını test etmeye hazırlanıyor.

Piyasa daha yüksek pik fiyat belirledi ve daha yüksek dip fiyat arayışına girdi. 34.500-35.800 dolar bandını ve 32.500 dolar civarını yakından izleyeceğim.”

40.000$ seviyesinin üstündeki bölge, Bitcoin boğaları için zor bir engel oluşturmuş durumda. Analistlere göre ise bu bölge geçildiği takdirde birçok kişinin beklediği boğa piyasasının devam edebileceğini iddia ediliyor.

Ünlü yatırımcı Pentoshi ise konu hakkında “İnsanlar Bitcoin’in bir günde 45-48 bin dolara ulaşmasını mı bekliyordu?” yorumunu yaptı:

“Düşüş trendi yüksek hacimle kırıldı ve günlük grafikte daha yüksek pik fiyat belirlendi. Direnç yer değiştirdi ve onu kırmak 2-3 kat daha zor olabilir, yine de önümüzdeki haftalarda geçileceğini düşünüyorum. Dip fiyatlar alım yapmak içindir.” 

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında sayılmamaktadır. Bu sebeple, yalnızca burada yer alan bilgi ve yorumlara dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.