Ethereum Hard Fork’u Gerçekleşti!

Burak Özcan İçerik Editörü
Ethereum Hard Fork’u Gerçekleşti!

Ethereum ağındakiler ve birçok kripto para yatırımcısı, bugün (5 Ağustos) 12.965.000’inci blokta gerçekleşen London hard fork’unun etkileri üzerine tartışıyor.

Verilere göre 4 Ağustos 2021 tairhinde 2.450 dolar seviyesinde işlem gören Ethereum, 5 Ağustos’ta yüzde 8 artış yaşadı ve 2.772 dolar seviyesine çıkmayı başardı.

Ethereum’un London hard fork’u, 2021 yılına damga vurmaya devam ediyor. Bu sebeple fiyatın sadece yükseliş yaşayacağnı düşünmek analist Murfski’nin de altını çizdiği gibi hata olabilir.

Analist, Twitter adresinde paylaştığı grafikte de görüldüğü gibi Ethereum’un 3.000 dolara fırlayacağı varsayımı konusunda uyarılarda bulunmuştur. Murfski, fiyatın 3.000 dolar seviyesine ulaştığını söyledi. Ardından güncelleme sonrası satışları göz önünde bulundurarak 2 bin dolar seviyelerine geri döneceğini düşündüğünü belirtti.

Murfski, şöyle belirtti:

Ben dip fiyattayken yükseliş bekliyordum. Fiyat yükselirken ise dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. İyi şanslar.

Ethereum London Güncellemesi geçtiğimiz dakikalarda gerçekleşti. Fiyat yazının yayımlanma saatinde 2.640 dolar seviyesine kadar çıktı.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında sayılmamaktadır. Bu sebeple, yalnızca burada yer alan bilgi ve yorumlara dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.