Lionel Messi’ye PSG Token ile Maaş Ödemesi Yapılacak

Burak Özcan İçerik Editörü
Lionel Messi’ye PSG Token ile Maaş Ödemesi Yapılacak

Geçtiğimiz günlerde Barcelona efsanesi olan ve sezon sonu ayrılması gündemde olan Lionel Messi, Fransız kulübü Paris Saint Germain’e imza atmıştı. Lionel Messi’nin imzaladığı kontrat paketinde kripto para maddesi bulunduğu ortaya çıktı. Paris Saint Germain’in (PSG) açıklamasına göre Lionel Messi, maaş ödemesinin belirli bir bölümünü PSG fan token ile alacak.

Messi gelmeden önce PSG Token işlem hacimlerinde artış

Fransız kulübü PSG, birçok futbol kulübüyle anlaşma sağlayarak taraftar token çıkardı. Socios şirketi ile anlaşmalı olarak PSG Token‘i piyasaya sürmüştü. Kulüp konu ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

Böylesine yüksek profilli bir imza sonrasında Lionel Messi çok sayıda PSG token almıştır. Fan token’larımız, taraftarlarımızın da katılımıyla daha fazla değer kazanacaktır. Messi’nin gelişinden önceki birkaç günde PSG token’ın işlem hacimleri 1.2 milyar dolar seviyesinin de üzerine çıkmıştır. Messi-PSG Fan token anlaşması, kulübün gelir kaynaklarını çeşitlendirdi. Ayrıca markanın tüm dünyada tanıtılması ve geliştirilmesi açısından büyük önem taşımaktadır.

PSG Token %100 artış yaşadı

PSG token geçtiğimiz haftalarda 25 dolar seviyesinde işlem görmüştür. Lionel Messi’nin Barcelona’dan ayrılacağına dair haberler ve PSG’ye transferinin söz konusu olması ile hızlı bir şekilde yükselişe geçmiştir. Transfer’in resmi olarak açıklandığı gün PSG token fiyatı 50 dolar seviyesinin üstüne çıkmayı başarmıştı.

Yazının yayımlanma saatinde ise PSG token 41 dolar seviyesinde işlem görüyor. PSG Token almak için hemen üye ol ve düşük komisyon oranlarıyla alım-satım işlemlerini yap!

PSG Token Al Sat

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında sayılmamaktadır. Bu sebeple, yalnızca burada yer alan bilgi ve yorumlara dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.