MOBOX (MBOX) Nedir? Nasıl Alınır?

Burak Özcan İçerik Editörü
MOBOX (MBOX) Nedir? Nasıl Alınır?

MOBOX (MBOX) nedir?

MOBOX, oyun oynayarak kazanç elde edilebilen finansal sistemlerin oyunlaştırılmasını sağlayan GameFi’yi oluşturmak adına otomatik optimize DeFi getiri farming ve oyun içerisindeki NFT’leri birleştiren bir oyun platformudur. MBOX ise platformun hizmet için kullanılan tokenidir. Oyun içinde geçerli para birimi, NFT kutularının açılımı ve açık artırmalar için kullanılır. Yazının devamında MOBOX (MBOX) nasıl alınır konusu açıklanacaktır.

MOBOX’un geliştirici ekibi 2017 yılından günümüze dApp alanında uygulamalar geliştirmektedir. Ekip akıllı sözleşmeleri kodlama konusunda güçlü bir birikime sahiptir. Bu sebeple dApp uygulamalarında 4 milyar doların üzerinde işlem gerçekleştirmeyi başardı.

MBOX Token Programı

MBOX token, 5 yıl boyunca dağıtım programını açıklamıştır. Programa göre 1. yıl 400.000.000 token dağıtılacak. Yüzde 40’lık bir dilime karşılık gelen programın 1.yılı böyle tamamlanırken 2. yılda 225.000.000 token dağıtılacaktır. Yüzde 22.50 oranına tekabül eden 2. yıl programı böyle sonuçlanacak. 3. yılda ise 175.000.000 token dağıtılırken 4. yılda bu miktar 125.000.000’e düşecektir. Son olarak programın son aşamasında 75.000.000 token yakılacaktır.

MBOX Coin Özellikleri

Yönetim

MBOX tokene sahip olan kullanıcılar, platformda oylama ve teklif sunma haklarını kazanacaklardır. Etkinlikler, geliştirme ve daha fazlası özellikler için yönetimde söz sahibi olabilirsiniz.

Başarılı Oyuncuların Ödüllendirilmesi

MOBOX platformunda MBOX token sahibi olanlar arasında oyunlarda başarılı olanlara özel bir ödüllendirme sistemi bulunmaktadır. MBOX tokenları stake eden kullanıcılar sayesinde platform güvenilir bir mekanizma elde etmeyi hedeflemektedir.

Platform Bonusları

MBOX Token ile platform içindeki özel bonuslardan yararlanabilirsiniz. MOBOX ekibi bu özellikle kendi kendini devam ettirebilen bir sistem oluşturmayı hedeflemektedir.

MOBOX (MBOX) nasıl alınır ?

Cointral’e saniyeler içinde üye olarak MOBOX platformunun tokeni olan MBOX coini kolaylıkla alabilirsiniz. MBOX/BTC ve MBOX/USDT paritesinde işlem yapmak için hemen üye ol. Peki Cointral’e nasıl üye olabilirsiniz?

  1. Cointral’e üye olun

Cointral’e üye olmak çok basittir. E-posta adresiniz veya telefon numaranızı ilgili alana yazıp, parolanızı oluşturarak Cointral’de hesabınızı oluşturabilirsiniz.

2. Kimlik doğrulamanızı yapın.

Cointral hesabınızı oluşturun. Sonra Türk Lirası yatırabilmek için kimlik doğrulama işlemini tamamlamanız gerekmektedir. Bunun için kimliğinizin ön ve arka tarafını sisteme ekleyin. Daha sonra adresinizi gösteren bir belgeyi yükleyin. Son olarak Selfinizi (Kimlik ve Cointral tarih yazılı kağıtl ile ) sisteme dahil edin. Şimdi yüzlerce alt Coin ile işlem yapmaya hazırsınız.

3. Türk Lirası yatırarak SHIB/TL işlemi yap!

Kimlik doğrulamanızı tamamladınız şimdi MBOX alım-satım işlemlerine hazırsınız. Şimdi banka transferi ile Cointral hesabınıza Türk Lirası depoziti yapın. Artık MBOX işlem yapmaya hazırsınız. Daha detaylı bilgi için Web veya Mobil uygulamadan Destek bölümümüzden bilgi alabilirsiniz.

MBOX Coin Al

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında sayılmamaktadır. Bu sebeple, yalnızca burada yer alan bilgi ve yorumlara dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.