Galatasaray Özel NFT Koleksiyonunu 1 Ekim’de Piyasaya Sürmeye Hazırlanıyor

Burak Özcan İçerik Editörü
Galatasaray Özel NFT Koleksiyonunu 1 Ekim’de Piyasaya Sürmeye Hazırlanıyor

Türkiye’nin köklü spor kulüplerinden Galatasaray Spor Kulübü, yeni NFT koleksiyonunu piyasaya sürmek için gün sayıyor.

Galatasaray, ilgili habere göre kulübün kurucusu olan Ali Sami Yen ismini taşıyan bir NFT koleksiyonu oluşturdu. Ali Sami Yen NFT Koleksiyonu; üç bölümden oluşmaktadır. Bu bölümler şu şekilde sıralanıyor; Legendary, Mythical ve Iconic. Her bir bölüm, nadirlik seviyesine göre birbirlerinden ayrılmaktadır. Bu kıyaslama ile birlikte NFT’lerin fiyatlandırılması yapılacak.

Galatasaray, yeni NFT koleksiyonu için blockchain teknolojisi konusunda. Capital Block ve NFT alım satım platformu Shirtum ile ortaklık gerçekleştirdi. 1 Ekim 2021 tarihinde arz edilecek NFT koleksiyonunu. Galatasaray’ın resmi internet sitesi ve Shirtum’un internet sitesinden satın alabilirsiniz.

NFT koleksiyonu piyasaya sürüldükten sonra. Her bir arz Galatasaray ve Shirtum resmi web sitesinde özel açılış sayfaları olacak. Kullanıcılar, bu sayfalara tıklayarak kredi kartı veya banka kartlarıyla NFT satın alabilecekler. Diğer Blog haberlerimize Link’ ten ulaşabilirsiniz.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında sayılmamaktadır. Bu sebeple, yalnızca burada yer alan bilgi ve yorumlara dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.