Dev Bitcoin Madenciliği Şirketi Bitfury Halka Arz Oluyor

Burak Özcan İçerik Editörü
Dev Bitcoin Madenciliği Şirketi Bitfury Halka Arz Oluyor

Dev Bitcoin Madenciliği Şirketi Bitfury Halka Arz Oluyor. Dünya üzerinde her geçen gün büyümeye devam eden kripto para madenciliği endüstrisinde önemli şirketlerden biri olan Bitfury, halka arz olmaya hazırlanıyor. 1 milyar dolar değerine yaklaşan şirket, halka arz olduğu takdirde Avrupa’da kripto para endüstrisinin en değerli halka arz dönemini gerçekleştirmiş olarak önemli bir adım atacak.

Londra veya Amsterdam’da listelenme iddiası

The Telegraph’ın haberine göre Bitfury, 1 yıl içerisinde halka arz için Deloitte firmasından rapor bekliyor. Deloitte, dünyada önemli denetim firmalarından birisi. Halka arzın gerçekleşmesi durumundaki senaryolardan birisi de milyarlarca dolarlık fon toplama olarak göze çarpıyor. Bir diğer iddia ise şirketin Amsterdam veya Londra borsasında listeleneceği.

Nasdaq’da Listeldi

2021 yılının Mart ayında Bitfury, Good Work Acquisition ile birleşerek Cipher Mining Technologies şirketini kurmuştu. Ayrıca madencilik şirketi ABD’nin en büyük teknoloji hisse senedi borsası olan Nasdaq’da listelendi. Bu gelişme ile birlikte şirketin piyasa değeri 2 milyar dolara çıkmıştı. Diğer haberler cointral blog’d

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında sayılmamaktadır. Bu sebeple, yalnızca burada yer alan bilgi ve yorumlara dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.