OmiseGo (OMG) Coin Nedir? Nasıl Satın Alınır?

Burak Özcan İçerik Editörü
OmiseGo (OMG) Coin Nedir? Nasıl Satın Alınır?

Dünya üzerindeki kripto para kullanıcıları ve yatırımcıları altcoinlere merak salmış durumda. Bu altcoinlerden OmiseGO Coin yani OMG Coin ilgi gösterilen bir kripto para birimidir. Tıpkı Dogecoin gibi OMG Coin’de adından dolayı ilgi çekmektedir. Nedeni ise bildiğiniz gibi Omg’nin açılımı Oh My God cümlesinin kısaltılmış halidir.

OmiseGo kendisine amaç olarak finans sektöründeki bankaları devre dışı bırakmak gibi değişik bir amaç edinmiştir. Bu idealini de Ethereum altyapısı dahilindeki finansal teknolojileri kullanarak gerçekleştirmeyi hedefliyor. Her ne kadar ilginç bir hedef olarak gözükse de oldukça iddialı bir proje olması da dikkat çekicidir.

OmiseGo Nedir?

OmiseGo Coin merkeziyetsiz bir yapı içerisinde bulunan ve ödeme cüzdanı imkanı tanıyan Ethereum altyapısındaki bir kripto para birimidir. OMG Coin, dijital cüzdanlarda kullanılması için tasarlanmış finansal bir teknoloji üreten firmadır.

OMG Coin bu teknoloji sayesinde eş zamanlı olarak kullanıcılarının birbirleri ile ödeme ve alışveriş işlemlerini başarıyla gerçekleştirmelerini sağlamaktadır. OmiseGo’nun asıl amacı herkesin kendi finansal mekanizmasını yönetebilme gerçeğine ulaşmalarını sağlamaktır.

OMG Coin’in tek hedefi yalnızca bu değildir. Kısa bir zaman zarfı içerisinde geliştirilen başarılı ICO planlarıyla da birçok girişim için ön ayak olmak istemektedir.

OmiseGo Coin ve Özellikleri

• OmiseGo’nun diğer kripto paralarla benzeyen bir özelliği de merkeziyetsiz yapısıdır.

• Nakit sıkıntısını çözen bir mekanizmanın varlığı.

• Otomatikleşen bir Chat ağı.

• Ölçeklenebilirliği olan ve bütün kullanıcılara açık olan blokzincir

• OMG Coin, PoS yani Proof of Stake algoritmasını kullanmaktadır.

OmiseGo Coin Satın Al

OMG Coin satın al, OmiseGo Coin nasıl satın alınır gibi soruların cevabını arıyorsanız bu rehberimiz size yol gösterecektir.

Omisego coin satın almak için öncelikle Cointral’e üye olmanız gerekmektedir. Cointral’e saniyeler içinde üye olmanızın ardından Simplex ve Koinal güvencesiyle kripto para satın alabilir ve kullanıcı dostu alım-satım ekranından gördüğünüz fiyat üzerinden OMG satın alabilirsiniz.

Hemen cointral’e üye olmak için tıkla

Omisego Satın Al

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında sayılmamaktadır. Bu sebeple, yalnızca burada yer alan bilgi ve yorumlara dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.