Qtum Coin Nedir? Nasıl Satın Alınır?

Burak Özcan İçerik Editörü
Qtum Coin Nedir? Nasıl Satın Alınır?

Qtum, Singapur merkezli ve Qtum Vakfı tarafından hazırlanmış çoğu kripto para gibi açık kaynak kodlu Blockchain projesidir. Blockchain altyapısını kullanan Qtum, bu altyapı üzerinden uygulamalar üretmektedir. Bu yazımızda Sizlere Qtum Nedir, Qtum Coin Nasıl Alınır, Qtum Coin Satın almanın yolları hakkında bilgiler vereceğiz. Keyifli okumalar.

Qtum Nasıl Çalışır?

Ethereum ve Bitcoin Core dijital cihazlarında oluşturulmuş özel algoritmik şifrelemelere sahip Qtum, sürekli çalışma, süratli ve güvenlik bakımından üst seviye olacak şekilde tasarlanmıştır. Qtum, lokal olmayacak şekilde çeşitli ve entegrasyon olarak üst düzey bir iş dünyası ve global dünya ile uyumlu olarak çalışmaktadır.

Qtum’un Amacı Nedir?

Qtum’u kısaca özetlemek gerekirse Bitcoin ve Ethereum’un birleşmiş hali olarak özetleyebiliriz. Bu sebepten ötürü Qtum, Ethereum’daki işleyişte olduğu gibi platform altyapısı içerisinde tasarlanan uygulamaların kusursuz ve güvenli bir biçimde çalışmasını sağlamaktadır.

Qtum’un kurucularının belirttiği üzere Qtum platformunun iki amacı bulunmakta ve önemli amaçlara hizmet etme peşindedir. Bu belirlenen amaçların birincisi Ethereum altyapısı ile çalışan uygulamaların Qtum altyapısı ile de entegre olmasıdır.

Ancak bunu gerçekleştirme arzularını nasıl pratiğe dökecekleri hakkında bir bilgi yayınlamamışlardır. Qtum’un ikinci en önemli amacı likidite olarak belirtilmiştir. Bu amaç doğrultusunda platformda bulunan bütün değerlerin en hızlı şekilde paraya döndürülmesini gerçekleştirmek istemektedirler.

Qtum platformunun yaptığı bir diğer açıklamada ise iş dünyasında Qtum’un yerinden bahsedilir. Amaçlarının ilkinde Ethereum ile benzerliği bulunan Qtum’un bu açıklaması Bitcoin ile benzerliği ön plana çıkar. Detaylı olarak anlatacak olursak bu açıklama ile beraber ekonomik hedefler göz önüne getirilmiştir. Kendi platformlarına yatırım yapan kişilerin haklarını korumayı, diğer kripto para türlerinden farklı olarak nakit kullanımı üzerinden yapmayı planlamaktadırlar.

Qtum Coin Satın Al

Qtum Coin satın almak istiyorsanız Cointral şubelerimizden uzman personellerimizin yardımı ile kolaylıkla ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Kredi kartınız ile Cointral’den bitcoin satın alarak Binance gibi borsalarda kolaylıkla exchange işlemi yaparak Qtum Coin sahibi olabilirsiniz. Kredi kartı ile bitcoin alma işlemi hakkında daha fazla bilgi almak için blog sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Qtum Coin haricinde Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Tether, Dash, BNB Coin, OmiseGo, Dogecoin, Cardano, EOS ve 1200’den fazla kripto parayı kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Binance borsası hakkında para yatırma ve para çekme işlemleri hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız Binance Bitcoin Alma ve Binance Para Çekme yazılarımıza göz atabilirsiniz.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında sayılmamaktadır. Bu sebeple, yalnızca burada yer alan bilgi ve yorumlara dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.