Ünlü İsimden “10 BTC 20 Yıl Sonra Hayatımızı Değiştirecek” Açıklaması!

Burak Özcan İçerik Editörü
Ünlü İsimden “10 BTC 20 Yıl Sonra Hayatımızı Değiştirecek” Açıklaması!

Bitcoin’in ilk dönem yatırımcılarından Charlie Shrem, gelecek 20 yıl içerisinde 5-10 BTC alan insanların çok varlıklı olacağına inanıyor.

Shrem yaptığı açıklamada, “Doğrusu, Bitcoin’i daima tutmak daima en iyi yöntem, 5-10 BTC almak ve bunları bir soğuk cüzdanda saklayarak 20 yıl boyunca erişememek. Gerçekten 20 yıl sonra 5-10 Bitcoin’in hayatınızı değiştirecek süper para olacağını düşünüyorum. Dilediğiniz her şeye harcayabileceksiniz.” sözlerine yer verdi.

10 Bitcoin bugün yaklaşık 92 bin dolar ediyor. Bugüne kadar yaşanan boğa koşularına baktığımız zaman Charlie Shrem’e hak vermemek elde değil. Belki de gelecekte 1 BTC’ye sahip olan birinin hayatı önemli ölçüde değişebilir.

Benzer bir açıklama geçtiğimiz günlerde Binance CEO’su Changpeng Zhao’dan gelmişti. Sosyal Medyada CZ olarak bilinen Zhao, 21 milyon Bitcoin ve 7 milyar insan üzerinden yaptığı hesaplamayla, gelecekte 1 BTC’ye sahip bir kişinin matematiksel olarak dünyanın en zengin 1000’de 3’lük dilime girebileceğini söylemişti.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında sayılmamaktadır. Bu sebeple, yalnızca burada yer alan bilgi ve yorumlara dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.