Justin Sun, Poloniex’e Yatırım Yaptı!

Sertaç Deniz İçerik Editörü
Justin Sun, Poloniex’e Yatırım Yaptı!

Daha önce konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda iddiaları reddeden Justin Sun, dün yaptığı açıklamada kripto para borsası Poloniex’e yatırım yaptığını açıkladı.

Tron şirketi CEO’su Justin Sun, piyasanın önde gelen kripto para borsalarından Poloniex’i kısa süre önce fintek şirketi Circle’dan alan yatırımcı grubunun içerisinde olduğunu söyledi. Sun daha önce bu iddiaları reddetmiş ve asılsız olduğunu söylemişti.

Twitter’da gerçekleştirilen bir canlı yayında konuşan Sun, borsanın birden fazla yatırımcısının bulunduğunu ve kendisinin Tron Vakfı’dan bağımsız olarak bu kişilerden birisi olduğunu ifade etti.

2014 yılında kurulan Poloniex borsası, geçtiğimiz yılın başlarında 400 milyon dolar karşılığında Circle şirketine satılmıştı. Bir dönem kripto para piyasasının yarısını elinde bulunduran borsa, Circle’a satışı öncesi sürekli hacim kaybı yaşıyordu. Circle’ın borsayı elinde çıkardığı zaman baktığımızda ise bütün piyasanın sadece %1’i kadar bir paya sahip olduğu bilinmektedir.

Sun yaptığı açıklamada, “Poloniex sektörün en büyük borsalarından biri. Platformun günden güne daha çok büyüyeceğini düşünüyorum.” dedi ve bunu sağlamak için Tron ve borsanın birlikte işler yapabileceğini söyledi.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında sayılmamaktadır. Bu sebeple, yalnızca burada yer alan bilgi ve yorumlara dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.