Ripple Cüzdanı

Sertaç Deniz İçerik Editörü
Ripple Cüzdanı

Pek çok açıdan inceleyerek yazdığımız bu yazıda en iyi Ripple cüzdanlarını inceleyeceğiz. Piyasa hacmi bakımından dünyanın en büyük 3. Kripto parası olan XRP, teknolojisiyle insanlarda hayranlık yaratmaya devam etmektedir.

Makalenin yazılışı sırasında yaklaşık 11 milyar dolarlık değeri ile dikkat çeken Ripple, dünya genelinde ilgi odağı konumunda. Peki Ripple sahibi bir kullanıcı, XRP’lerini nasıl saklarsa daha avantajlı olur. Yazımızda bu sorunun cevabını arayacağız.

Ripple cüzdanı seçerken nelere dikkat edilmesi gereklidir?

Yazımızda en iyi 3 Ripple cüzdanını incelemeye başlamadan önce, bir Ripple cüzdanı seçerken önceliklerimizin neler olması gerektiğine bir bakalım. Burada elde edeceğiniz bilgiler sadece Ripple için değil tüm kripto paralar için geçerlidir.

1- Ripple ile uyumluluğu

XRP depolamak istediğimiz cüzdanın öncelikli olarak, XRP uyumu olup olmadığını bilmeniz gerekiyor. Herhangi bir sürprizle karşılaşmamak için kullanacağınız kripto para cüzdanının XRP destekli olduğundan emin olun.

2- Cüzdan Güvenliği

İnsanlar varlıklarının güvende olmasını isterler. Dolayısıyla kullanacağımız kripto para cüzdanının bize maksimum güvenlik sağlaması bizim için çok önemli. Seçtiğimiz Ripple cüzdanı bizi hackerlardan maksimum düzeyde korumalı ve önlemler almalıdır. En iyi cüzdanlar, anahtarların kontrolünü size veren cüzdanlardır.

3- Kolay kullanım

İşlevsellik bakımından kripto para cüzdanları kullanıcı dostu bir ara yüze sahip olmalıdır. Kullanıcılarını gereksiz bilgiler arasında boğmadan ve gerekli kullanım kolaylığı sağlayan cüzdanlar, daha fazla tercih edilir.

Ripple cüzdanı kullanmaya başlamadan önce dikkat etmemiz gerekenleri öğrendiğimize göre, piyasada bulunan en iyi 3 Ripple cüzdanını incelemeye başlayalım.

Ledger Nano S

Birçok kripto parayı içinde barındırabilen Ledger Nano S, kripto para topluluğu tarafında en güvenilir kripto para cüzdanı olarak kabul görmektedir. Donanım cüzdanı olarak kullanılan Ledger Nano S, son derece küçük ve kullanışlıdır. İçerisinden çıkan kullanım kılavuzu sayesinde kolayca kurabileceğiniz cüzdan, XRP desteği sağlamaktadır.

Ayrıca donanım üzerindeki tuşa basıp onay vermeden, kripto paralarınıza erişilmesi mümkün değildir. Cüzdanınızın kaybolması durumunda hiçbir endişeye gerek yoktur. Kurtarma kelimeleri ve yedekleme sistemi sayesinde Ledger Nano S’inizi kurtamanız mümkündür.

Bildiğiniz üzere kripto paralar son yıllarda büyük bir yükseliş yaşamaktadır. Her şeyde olduğu gibi kripto paralarda da saklama ve depolama konusunda dikkat etmeniz gerekmektedir. Bu sebepten ötürü Cointral ile güvenli bir şekilde Ledger Nano S satın alabilir, satış sonrası uzman personellerimizden yardım ve destek alabilirsiniz.

Toast Wallet

Ripple tarafından XRP tokenlerinizi en iyi depolayabileceğiniz masaüstü cüzdan olarak gösterilen Toast Wallet; İOS, Windows, Android, Minux ve Mac iletim sistemleri tarafından desteklenmektedir ve açık kaynaklıdır.

Arayüzü çok olay olan bu cüzdan, başlangıç düzeyi kullanıcılar için neredeyse mükemmel işlev görür.

Abra Wallet

Kripto para alışverişini kolaylaştırmak amacı ile oluşturulan Abra Wallet, birçok kripto para ile birlikte XRP’de depolamanıza olanak sağlıyor. Bu cüzdanı rakiplerinden ayıran en önemli özelliği ise fiat paranızı XRP cinsinden saklamanıza olanak sağlamasıdır.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında sayılmamaktadır. Bu sebeple, yalnızca burada yer alan bilgi ve yorumlara dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.