Binance CEO’sundan Türkiye Açıklamaları

Sertaç Deniz İçerik Editörü
Binance CEO’sundan Türkiye Açıklamaları

Bildiğiniz gibi, Binance CEO’su Changpeng Zhao, İstanbul’da gerçekleştirilen Sermaye Piyasaları Kongresi’nde açıklamalarda bulundu.

İşlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsasın Binance CEO’su CZ, Türkiye Sermaye Piyasası Kongresi’ne konuşmacı olarak katıldı.

Wyndham Grand İstanbul Levent’te düzenlenen Kongre’de Zhao, Papara ile gerçekleştirdikleri ortaklık sayesinde, Türk Lirası ile kripto para alım satım işlemlerinin yapılabileceğini bildirerek sözlerine başladı. Sözlerine kripto paralar ve Blockchain teknolojisi hakkında değerlendirmelerde bulunarak devam eden Zhao, gelecekte binlerce blok zinciri olacağını ve kurumlara özel blok zincirlerle, Ethereum, Bitcoin gibi halka açık blok zincirlerin birlikte yaşayacağını sözlerine ekledi. Zhao, halka açık blok zincirlerin, özel blok zincirlere göre bir adım önde olduğunu düşündüğünü söyledi.

Türkiye’ nin kripto para sektörü için önemli olduğundan bahseden Zhao, yoğun bir ilginin olduğunu ifade etti. Yorumları ise şu şekilde:

Türkiye’ de kripto paraya olan ilginin ve talebin yüksek olduğu hareketli bir ülke. Biz Binance olarak dünyanın her yerinde ama özellikle de insanların kripto kullanma konusunda çok istekli olduğu yerlerde kripto para kullanımı yaygınlaştırmak istiyoruz. Bu yüzden de Türkiye’yi çok önemli bir piyasa olarak görüyoruz. Geçtiğimiz yılda ekonomik belirsizliklerle karşı karşıya kalmasının ardından kripto paraları benimsedi.

Mümkün mertebe bütün sabit kripto paraları desteklemek istediklerini söyleyen Zhao, “Türk stablecoin’iyle de çalışmak konusunda istekliyiz” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Zhao’ nun Türkiye’ye gelmesi, Binance’in Türkiye için daha fazla iş planına sahip olduğunu bizlere göstermektedir.

Kripto para hakkında haberlere göz atmak istiyorsanız cointral.com adresinden haberlere göz atabilir veya blog sayfasından kripto para hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin ve diğer kripto paralarınızı satın almak için cointral.com ‘ u ziyaret edip kredi kartı ile alım yapabilir, zamandan ve emekten tasarruf edebilirsiniz.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında sayılmamaktadır. Bu sebeple, yalnızca burada yer alan bilgi ve yorumlara dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.