Vitalik Buterin’den Büyük Hedef: 3000!

Burak Özcan İçerik Editörü
Vitalik Buterin’den Büyük Hedef: 3000!

Ethereum CEO’su Vitalik Buterin, attığı bir tweetle, İstanbul Hard Fork ile gelen güncellemeler hakkında açıklamalarda bulundu. İstanbul güncellemesi için her şeyin hazır olduğunu ve Aralık ayında işlemin gerçekleşeceğinin sinyallerini verdi.

2014 yılında, Ethereum’un karşılaştığı en önemli problemlerden oluşan bir liste yayınlayan Vitalik Buterin, bu listeyi de güncelledi. Ethereum kurucusu yaptığı açıklamada kripto endüstrisinin, proof of stake ve yeni gizlilik özellikleri getirmeye çabaladıklarını söyleyerek, değerini koruyan istikrarlı paralar oluşturduğunu vurguladı. Vitalik Buterin’in listesinde, girişler, kriptografik gizleme, benzersiz kimlikler, merkeziyetçi başarı metrikleri ve itibari para sistemleri dahil olmak üzere birçok yeni madde var.

Vitalik Buterin, sorunların çoğunun sistemden kaynaklandığını ve bu sorunların çözülmesi için ciddi mesafe kat ettiklerini sözlerine ekledi. Kullanıcı kaynaklı sorunların birçoğunun İstanbul güncellenmesi ile çözüme kavuşacak.

İyileştirmelerin sorunsuz bir şekilde sonuçlanması durumunda Ethereum’un, saniyede 3000 işlemi gerçekleştirebilecek duruma geleceğini söyledi.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında sayılmamaktadır. Bu sebeple, yalnızca burada yer alan bilgi ve yorumlara dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.