Ripple Rallisine Dikkat Edilmeli!

Sertaç Deniz İçerik Editörü
Ripple Rallisine Dikkat Edilmeli!

Ripple rallisine devam ediyor. Bu durumun sonucu olarak XRP, ABD Doları karşısında 0.22 dolarlık direnç seviyesine doğru işlem görmeye devam etti. Son günlerde XRP yukarı doğru hareket eğiliminde gözüküyor. Ancak son iki gündür BTC’nin yukarı yönlü ivmesine karşın Ripple’da tam tersine aşağı doğru bir hareket söz konusu.

Bu hareketlenmenin ardından XRP fiyatı ABD dolarına karşı 0,2110 dolarlık destek seviyesini test etmiş oldu. Ripple’da bu senaryo yaşanırken BTC yükseliş trendinde kalarak 8.000 dolarlık direnç seviyesini kırmayı başardı.

Ripple fiyatı, beklenen düşüşlerle birlikte 0,2100 doların altına inerse, alım fırsatı olarak görülebilir. 0,2050 dolarlık destek seviyesi ile mevcut olan yükseliş trendi elde tutuluyor. Pek tabii olumsuz bir senaryoda fiyat 0,2000 dolar altına gelmesi ile satış baskısı havası oluşabilir.

Bitcoin 2020 Tahminleri, Ethereum 2020 Tahminleri, Ripple 2020 Tahminleri gibi 2020 senesine özel içeriklere göz atmak için blog sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Daha fazla haber için Cointral.com adresini ve sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında sayılmamaktadır. Bu sebeple, yalnızca burada yer alan bilgi ve yorumlara dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.