Safu Wallet Hacklendi! Binance Para Çekme İşlemini Durdurdu!

Burak Özcan İçerik Editörü
Safu Wallet Hacklendi! Binance Para Çekme İşlemini Durdurdu!

Dünyaca ünlü kripto para borsası olan Binance, kısa bir süre önce yaptığı açıklamaya göre beklenmeyen bir bakım çalışması sebebiyle tüm para çekme işlemlerini 1-2 saatliğine durdurulduğunu kamuoyuna duyurdu.

Changpeng Zhao , resmi Twitter hesabından konuya yönelik bir açıklama yaptı. Bu sıkıntının bütün para çekme işlemlerini etkileyen bir sıkıntı olduğunu ve bu durumun yaklaşık 1-2 saat sürebileceğini yazdı. Ekibin sistemdeki problemi tam olarak tespit ettiklerini ifade eden Changpeng Zhao , gelişmeler hakkında bilgileri yayınlayacaklarını ve bu sorundan dolayı özür dilediklerini söyledi.

Safu Wallet Hacklendi! Binance’ dan Açıklama Geldi.

Binance para çekme işlemlerini bu denli sıkıntıya sokan durumun ne olduğu açıklanmasa da, DEX içerisindeki kripto paralara hizmet veren Safu Wallet’in hacklenme haberi de Binance’ın para çekme işlemlerini durdurması ile aynı anda yayınlandı.

Leo Cheng, Safu Wallet kullanıp hala fonlarına erişebilenlerin, Binance üzerinden yeni bir adresle cüzdandaki fonlarını aktarması gerektiğini dile getirdi.

Cointral markası ile BitcoinEthereumRippleDashBNB CoinLitecoinDogecoinCardanoLibra ve 1200’den fazla kripto parayı hem fiziksel şubemizden uzman personellerimizin yardımı ile hem de kredi kartınızla https://online.cointral.com üzerinden hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Cointral’den satın aldığınız kripto paraları Binance, Huobi, OKEx, Paribu gibi borsalara aktarabilir ve işlem yapabilirsiniz.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında sayılmamaktadır. Bu sebeple, yalnızca burada yer alan bilgi ve yorumlara dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.