Bitcoin Fiyatı Tekrar Zirveyi Görecek mi?

Burak Özcan İçerik Editörü
Bitcoin Fiyatı Tekrar Zirveyi Görecek mi?

Bitcoin fiyatında 8.000 doların üzerini gördüğümüz bu dönemde düşüş sinyalleri ile yükseliş sinyalleri çakışıyor.

Bitcoin fiyatında dün yaşanan ani yükselişle beraber fiyatın 8.330 dolar bandına kadar sıçraması kripto para dünyasını büyük bir yükseliş beklentisi içerisine soktu. Kripto para yatırımcılarının beklediği gibi gitmeyen piyasa hareketleriyle fiyat tekrar 8.100 dolar bandına yerleşti. Zira fiyattaki bu düşüşün en önemli sebebi, beklentinin yükseliş olarak görünmesine rağmen 8.300 doları bulan BTC sahipleri satış yapmaya başladı ve bu satışlara bağlı olarak fiyat tekrar 8.200 bandına geriledi.

Bitcoin fiyatlarındaki düşüş ne zamana kadar devam edeceği konusunda 8.100 dolar beklentisi olması tahmin ediliyor. Devamında ise tekrar yükselecek fiyatlarla yatırımcıların memnun olabileceği tahmin ediliyor. Kesin yükselişin ne zaman gerçekleşeceği ise bilinmemektedir.

Cointral, güvenilir, kullanımı ile basit bir şekilde dijital paraların alım-satımı, takası ve saklanması hizmetlerini sunmaktadır.Hem fiziksel hem de online şubeler cointral.store aracılığıyla işlemlerinizi hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında sayılmamaktadır. Bu sebeple, yalnızca burada yer alan bilgi ve yorumlara dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.