Bitcoin Fiyatı Toparlanıyor

Burak Özcan İçerik Editörü
Bitcoin Fiyatı Toparlanıyor

Bitcoin fiyatı geçtiğimiz günlerde 45.000 dolar seviyesine kadar geriledi. BitcoinKripto para sektöründeki popüler yatırımcılardan birisine göre, 2021 yılı içerisinde 100.000 dolar seviyesine ulaşabilmesi mümkün. Bitcoin, yaşadığı düşüşün ardından toparlanmayı başardı ve 55.000$ seviyelerine geri geldi.

Bitcoin fiyatı panik yaratmalı mı?

Fon yöneticisi Dan Tapiero, bugün paylaştığı gönderide kullanıcıların Bitcoin fiyatı son fiyat düşüşünden büyük endişe duyduğunu ancak panik yapmaya gerek olmadığını dile getirdi.

Bitcoin’in 2020 yılının Mart ayında 3.800 dolar seviyelerine kadar çakılmasından beri görülmeyen bir alım sinyalinin olduğunu belirten Tapiero, endişe içindeki yatırımcılara umut saçtı. Tapiero, “Bitcoin, çok nadir görülen TD Sequential alım sinyali verdi. Bu sinyal, en son piyasaların çöktüğü Mart 2020’de görülmüştür. Bu yıl 100 bin doları göreceğiz” diye açıkladı.

Bir diğer taraftan Tesla CEO’su Elon Musk, komedyen Dave Portnoy ile Twitter üzerinden bir tartışmaya tutulmuştur. Buna göre Elon Musk, şahsi Bitcoin birikiminden hiç satış yapmadığını belirtt.

Elon Musk, kripto para piyasasında Dogecoin ve Bitcoin fiyat hareketlerine büyük etkiler yaratması ile biliniyor.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında sayılmamaktadır. Bu sebeple, yalnızca burada yer alan bilgi ve yorumlara dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.