Algorand (ALGO) Kurumsal Yatırımcıların Yardımıyla Büyüyor

Burak Özcan İçerik Editörü
Algorand (ALGO) Kurumsal Yatırımcıların Yardımıyla Büyüyor

Algorand (ALGO) kısa sürede kurumsal yatırımcılardan aldığı yüksek yatırımlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Fiyat düşüşe geçtiğinde yeniden artmasını sağlamak için çalışan proje, birçok özelliği ile ön plana çıkıyor.

Blockchain ağında Proof of Stake (POS) algoritmasını kullanan Algorand. Büyük yatırım fonlarından destek alarak yükselişini sürdürüyor.

Algorand tabanlı projelere ilgi büyük

Geçen ay Algorand ağı, Arrington Capital’in akıllı sözleşme platformunda geliştirme yapmak için 100 milyon dolarlık finansman sağladığını duyurmuştu.

Yaşanan bu gelişme ile birlikte risk sermayesi şirketlerinden Borderless Capital. 2 Haziran 2021 tarihinde, Algorand ağında dijital ödeme çözümleri sunan blockchain. Girişimlerini desteklemek için 25 milyon dolarlık fon ayırdığını belirtti.

Ortaklıklar yatırımcıların ilgisini çekiyor

Kısa zaman içerisinde gerçekleşen örneklere baktığımızda. Verimliliğin artırılması ve bakım maliyetlerini düşürmek hedefiyle ödeme çözümü için. Algorand blockchain ağında bulunacak sağlık ödeme çözümü ile ortaklık yaptı. Bunların yanı sıra Xfinite ve Eros Now ile de ortaklığa var.

Ortaklıkların merkezinde, kripto para ekosisteminde büyük yer tutan Tether (USDT) ve USD Coin (USDC) entegrasyonu bulunuyor.

Geleneksel finans sisteminde yer alan yatırımcılarla gerçekleşen ortaklıklar ve yatırımlar blockchain sektörünün her geçen gün büyüdüğüne işaret ediyor.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında sayılmamaktadır. Bu sebeple, yalnızca burada yer alan bilgi ve yorumlara dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.